Transformatie

Met de transformatie brengen we je merk tot leven. Dat doen we met alle middelen die we tot onze beschikking hebben en via de kanalen die je doelgroep gebruikt. Maar ook door de branding te laten doorklinken in het gedrag van de organisatie en haar medewerkers. Zo zorgen we voor een consistent merkverhaal in je website, (online) campagnes, content marketing, social marketing en Employer Branding.

Alle inspanningen zijn erop gericht om de juiste doelgroep te raken op het juiste moment, op de juiste plaats en op de juiste manier, op basis van strategische keuzes en de gecreëerde merkidentiteit.

Merkbeleving

Als je je klant niet weet te bereiken, zullen ze nooit weten hoe fantastisch je bent. Onze adviseurs helpen je graag met de verdere uitrol van de branding, waarbij we ervoor zorgen dat de doelgroepen het merk ervaren zoals jij het wil. Creatie en kennis van media zorgen voor een consistent merkverhaal in alle kanalen; diverse touchpoints die maken dat jij een waardevolle relatie met je klant krijgt. En houdt. Onze specialisten helpen jou bij het maken van keuzes, bij het inrichten van kanalen en helpen de vaart erin te houden.

Creative development

Creative development is een fancy manier om te zeggen dat we niet alleen toffe dingen bedenken, we maken ze ook. Websites, apps, film, animatie, you name it! Zodra de strategie is bepaald, ontwerpen onze designers en copywriters de middelen en dragers die jouw boodschap op een zo aantrekkelijk en effectief mogelijke manier bij de juiste doelgroepen weten te brengen. Alle uitingen en middelen tellen op tot de gewenste user experience of klantervaring, from the get go, dus vanaf de lancering, zowel intern als extern, om momentum te creëren en behouden.

Change

Branding is veel meer dan een cosmetische ingreep. Branding luidt verandering in, van alles en iedereen in een organisatie. Branding gaat over gedrag en over keuzes. Over marketing, sales, HRM en R&D. Over alles wat een organisatie maakt tot wat het is, wat het wil zijn en wat het kán zijn. Wij bemoeien ons graag met deze transformatie, met de cultuur, met employee experience & engagement en EVPs. Wij helpen bij het definiëren van jouw toekomstige organisatie: de waarden, wat het medewerkers biedt en hoe het moet voelen om voor jouw club te werken. We helpen mensen te begrijpen wat er moet veranderen, door middel van communicatie en activatie. Kortom: wij helpen mensen te leren hoe het anders kan en het anders te doen.