Merkactivatie

Met merkactivatie brengen we je merk tot leven. Dat doen we met alle middelen die we tot onze beschikking hebben en via de kanalen die je doelgroep ook gebruikt. Met je website, via (online) campagnes, content marketing, social marketing en SEO.

Alle inspanningen zijn erop gericht om de juiste doelgroep te raken op het juiste moment, op de juiste plaats en op de juiste manier, op basis van strategische keuzes en de gecreëerde merkidentiteit.

Online marketing / content marketing

Als je je klant niet weet te bereiken, zullen ze nooit weten hoe fantastisch je bent. Onze (online) marketing specialisten gaan aan de slag met een (digital) marketingplan, waarbij alle kanalen in kaart worden gebracht en vervolgens gericht worden ingezet. Creatie en kennis van media zorgen voor een consistent merkverhaal in alle kanalen; diverse touchpoints die maken dat jij een waardevolle relatie met je klant krijgt. En houdt. Onze specialisten helpen jou bij het maken van keuzes, bij het inrichten van kanalen en helpen de vaart erin te houden.

Creative development

Creative development is een fancy manier om te zeggen dat we niet alleen toffe dingen bedenken, we maken ze ook. Websites, apps, film, animatie, you name it! Zodra de strategie is bepaald, ontwerpen onze designers en copywriters de middelen en dragers die jouw boodschap op een zo aantrekkelijk en effectief mogelijke manier bij de juiste doelgroepen weten te brengen. Alle uitingen en middelen tellen op tot de gewenste user experience of klantervaring, from the get go, dus vanaf de lancering, zowel intern als extern, om momentum te creëren en behouden.