Good design is good business. Design communiceert, interacteert, inspireert en converteert. We geven je onderscheidend vermogen een smoel, van logo en kleurenpalet tot typografie en beeldtaal.

Merkidentiteit

De merkidentiteit of brand identity is de smoel van je merk. Onze designers en copywriters vertalen de gekozen positionering in een uniek verhaal in woord en beeld.

Verbale identiteit (messaging)

De verbale identiteit – of messaging – is het copy design van je merk, dus de taal, de woordkeus, tone of voice en manier van spreken die matcht met je doelgroep. Net als de visuele identiteit maakt de verbale identiteit het merk eigen en herkenbaar.

Beeldtaal / beeldconcept

Beeld is vaak het eerste en soms het enige middel om iemands aandacht te vangen. Daarom zijn beeldtaal en beeldconcept een vast element in onze branding trajecten. Gelukkig zijn onze designers beelddenkers en brengen ze met fotografie, film of illustraties de identiteit van je merk tot leven. We werken hierin nauw samen met fotografen, filmers, illustrators en animatiestudio’s.

Online design

Onze strategen en designers werken hand-in-hand om je merkidentiteit te vertalen in een digitale strategie (social media, SEO, SEA) en website design. Het doel is om je merk online zo zichtbaar mogelijk te maken en je boodschap op een zo aantrekkelijk en effectief mogelijke manier bij de juiste doelgroepen te krijgen.

Branded spaces

Je merk uitdragen doe je niet alleen buiten, maar ook binnen. Als je op kantoor komt stap je als het ware je merk binnen. Onze brand designers creëren een beleving die uniek is en je onderdompelt in de gewenste sfeer. Denk hierbij aan de inrichting van je kantoor maar ook aan de signing op en naar je locatie.

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.