Communicatiebureau

Wij als communicatiebureau houden de dingen graag simpel en overzichtelijk, to simplify and add lightness. Dat geldt vooral ook voor ons eigen vakgebied. Tegenwoordig is marketing en communicatie een combi van trade & tech, maar het begon heel bescheiden als market-making, oftewel je goederen naar de markt brengen om ze daar te verkopen. Een kwestie van vraag en aanbod op elkaar afstemmen dus. En dat gaat een stuk beter als je weet wat je afnemers willen. Niet gek dus dat de eerste marketeers boeren waren, die meer graan verkochten toen ze wisten wat, waar, wanneer en hoeveel hun klanten wilden hebben.

RTRN Creative Agency is een communicatiebureau in Groningen gespecialiseerd in de marketing van merken, organisaties en producten. We ontwikkelen marketing campagnes maar zijn ook inzetbaar als (ambulante) marketingafdeling voor kleine tot middelgrote bedrijven. Als je wilt weten wat we voor jou kunnen doen, bekijk onze services of neem hier contact met ons op.

Hieronder lees je meer over onze ervaringen als communicatiebureau in Groningen.

Marketing en communicatie is een veelkoppig monster

Anno nu is marketing in de basis nog steeds hetzelfde, al heeft de weg naar de markt inmiddels heel wat zijpaadjes gekregen. Om de klant en zijn behoeften nog beter te begrijpen hebben we er een waslijst aan specialismen en begrippen aan toegevoegd. Want tegenwoordig is marketing strategie, communicatie, branding, creative content, consumer behavior, reclame, affiliate, search engine optimization, design, big data en nog veel meer. Marketing is all of the above, met heel veel sub-specialismen. En een veelkoppig monster als het je vakgebied niet is.

De moderne marketeer

De moderne marketeer is deels creatief genie, deels data analist, deels kanaal specialist, deels bedrijfseconoom, deels communicatiegoeroe. We geven het je te doen en daarom ondersteunt RTRN jou bij alle klantgerichte activiteiten die het succes van jouw organisatie bepalen. Wij zijn all of the above: onze strategen doen research naar je markt en klanten en maken een plan om je doelen te realiseren. Onze designers geven vorm aan jouw ambitie en onze data analisten zien erop toe dat onze inspanningen ook iets opleveren. Want uiteindelijk is het onze business om die van jou te verbeteren.

Wil je meer weten over hoe RTRN als communicatiebureau jouw organisatie kan helpen? Neem contact op via de contactpagina!

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.