The Alpha Men

Branding for Men

Branding for Men. For all men. Strategie, design, change; dit traject heeft het allemaal! In een jaar tijd hebben we samen met The Alpha Men gewerkt aan een totale rebranding en redesign. Op de apenrots van het oude merk is een nieuw merk gebouwd! Een merk dat gelijke tred houdt met veranderende culturele opvattingen. Een merk voor álle mannen!

The Alpha Men. All men.

De nieuwe identiteit komt voort uit de expliciete wens van medewerkers om meer te zijn dan een webshop. Voor hen is het een way of life waar inclusiviteit en fun als belangrijke waarden gelden. Daarom zijn we samen met hen het traject aangegaan om The Alpha Men als merk en vervolgens als shop steviger te positioneren. Door het veel meer te laten aansluiten bij de veranderende culturele opvattingen over mannelijkheid. The new & improved Alpha Men biedt een moderne kijk op mannelijke verzorging. Eén die uitgaat van diversiteit. En authenticiteit.

Online shop wordt merk

Wat uiteraard blijft is waar klanten The Alpha Men om waarderen, namelijk om het deskundig advies op het gebied van uiterlijke verzorging en de topproducten en uitstekende service. Maar dan met een meer expliciete positionering van het eigen merk als de voorhoede van mannelijke verzorging en wellness. Als een nieuwe norm, een nieuwe definitie van mannelijkheid voor alle mannen die de wereld een stukje mooier willen maken, te beginnen met zichzelf. Die eigenzinnigheid hebben we geprobeerd te vangen in een uitgesproken brand design met een edgy, intelligente tone of voice die in zichzelf al iets activerends hebben. Voor iedereen die zich man voelt.

Credits
Credits
Concept en design RTRN Creative Agency
UX Design Concept7
UX & UI Design Webshop AskPhill
Development Surf & Turf

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.