Ruler

In control met Ruler

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De toekomst wordt meer dan ooit bepaald door organisaties die technologie weten om te zetten in toegevoegde waarde, organisaties met visie en ballen, organisaties zoals Charco & Dique. Hun geesteskind Ruler is een disruptieve oplossing in een relatief traditionele sector. Ruler is een symbiose van inhoud, technologie en design die hun werk en dat van hun klanten een stuk makkelijker zal maken.

Strategisch Design

Bij strategisch design ligt de focus op toekomstgerichte relevantie en toegevoegde waarde. Strategisch design faciliteert business development. Dus na de succesvolle rebranding van hun merk zijn we bij Charco & Dique blijven plakken als design partner. Zo zijn we betrokken bij verschillende strategische design aspecten, van branding tot en met het UX en UI design van hun SaaS oplossingen.

Digital branding & UX/UI design

Samenwerking was key en dat is het nog steeds. Het idee is van Charco & Dique, wij zijn verantwoordelijk voor de branding en het visual design en de technology van Lifely. Ruler is continu in ontwikkeling; inhoud, design en development blijven samenwerken om het product te verbeteren en uit te breiden.

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.