Kinwell

Kinwell Connects

Branding connects. Dat wisten we natuurlijk al, maar dit geldt zeker voor deze case, waarin we een compleet nieuwe naam en identiteit hebben neergezet voor dit familiebedrijf met ruim 35 jaar historie. Want hoe rebrand je een organisatie waar verandering niet voor iedereen vanzelfsprekend is? Inderdaad, door verbinding. Door sentiment niet te negeren, maar juist een plek te geven. En door zeer gedegen en zorgvuldig te wegen wat mensen bindt. En uiteindelijk door weloverwogen keuzes voor te leggen, zodat uiteindelijk iedereen senang is met een compleet nieuwe naam én identiteit waarmee de hele organisatie vol vertrouwen een nieuwe fase ingaat.

Logo van Kinwell op een foto

Kinwell: vertrouwd adres met een nieuwe naam

De mensen van Kinwell kwamen bij ons omdat hun oude naam en identiteit niet langer pasten bij de toegevoegde waarde en ambitie. In een uitgebreid traject hebben wij de klant voorzien van een nieuwe naam en identiteit waarmee ze beter in staat zijn om met een eenduidig en onderscheidend merkverhaal hun positie in de markt nog verder kan uit te bouwen. Het bijzondere aan deze rebranding is dat historische kernwaarden nog steeds relevant zijn en tevens de basis vormen voor de transitie. Hét bewijs dat branding helpt om een verandering in gang te zetten.

Een verbindend merk

Kinwell helpt mensen en organisaties te navigeren in wat technologie kan toevoegen in hun dagelijkse bestaan. Met eerlijke, veilige en duurzame oplossingen die individuen, teams, systemen en organisaties met elkaar verbinden. Wij hebben dit geprobeerd te vangen in een vriendelijke, positieve visuele identiteit en beeldtaal en een website die uitnodigt om de organisatie beter te leren kennen.

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.