Flynt

Luxury Branding

Flynt 956 Nova

Flynt Yachts bouwt high-end, high-performance motorboten. Met haar ongekende luxe, unieke design, dikke prestaties en dito prijskaartje is een Flynt niet voor iedereen. Wij hadden de eer om de naam en vormgeving te doen van dit nieuwe merk in het absolute topsegment. No compromises, only fun. Geldt ook voor ons.

Iconisch

De eerste indruk is cruciaal. Zeker in het luxe segment waar jachtmerken vechten om de aandacht van de meest veeleisende klanten. Flynt is anders. Geen mainstream, geen allemansvriend. Elke Flynt is een unieke combinatie van elegantie en power. Een Flynt brengt je in vervoering, die wil je hebben. Flynt heeft alle eigenschappen om uit te groeien tot een iconisch statussymbool.

Luxe merk

Het bouwen van een luxemerk is niet voor angsthazen. De lat voor luxemerken ligt hoog. Elke afzonderlijke interactie moet een fan opleveren. Bij de introductie richten we ons op early adopters en influencers in de specifieke niche van dit bijzondere product. Met een herkenbaar en onderscheidend merkuiterlijk, inclusief de juiste kleuren, lettertypen en stijlen. En met een consistente merkbeleving vanaf dag één. Met een gedetailleerde strategie en de juiste technieken voor het opbouwen van een merk zijn we op weg om van Flynt de volgende grote speler in het luxe segment te maken.

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.