Alt Products

Branding Alt

Alt maakt de dagelijkse praktijk een beetje beter. Net als wij. Alt bedenkt, creëert en levert speciale oplossingen voor bijzondere gebruikers. Net als wij. Alt is een toffe club mensen die vanuit Groningen de hele wereld bedient. Net als… eh… Nou ja, niet zoals wij, maar wij mochten wel fijn deze toffe rebranding voor ze doen 😊

Change waiting to happen

Wat deze rebranding bijzonder maakt is de mind shift die er aan vooraf ging. De trigger was een gevoel van onbehagen onder de eigen mensen dat de oude naam en identiteit niet langer recht deden aan waar de organisatie inmiddels voor staat en wat ze betekent voor haar klanten. Change waiting to happen, altijd lekker voor een bureau. Dus bedachten wij een naam en merkidentiteit waarmee we niet alleen recht doen aan het bijzondere karakter van onze klant, maar ook dat van de klant van de klant.

 

Control. Alt. Create.

Leuke club mensen hoor, die van Alt! Want zij zetten zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst, een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat hebben wij geprobeerd te vangen in woord en beeld. Control. Alt. Create; We hadden het niet beter kunnen zeggen.

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.