Ondernemers zijn ook maar mensen

Net als wij. Deels creatief genie, deels analist, deels vakman, deels organisator, deels handelaar, deels bedrijfseconoom, deels leider en deels inspirator. Net als wij. En met ‘wij’ bedoelen we UNO. Want met deze rebranding geven de mensen van UNO ondernemerschap een smoel. Letterlijk.

Een foto van een ondernemer als onderdeel van de branding van Uno.

Aandacht voor ondernemers

Ondernemen is schakelen, anticiperen op ontwikkelingen en uitdagingen die zich soms verwacht en soms onverwacht voordoen. Onbalans, balans. Stilstand, beweging. Op, neer en weer op. Een voortdurende cadans die terugkomt in het logo. Een kleurrijk bestaan die we terugzien in de identiteit en in de prachtige fotografie van Ewoud Rooks.

De visitekaartjes van Uno. In vier verschillende kleurcombinaties.
Signing van het pand van Uno met het nieuwe logo.
Het ontwerp voor mokken van Uno.

Storytelling

Het toffe van deze rebranding klus was de menselijkheid, zowel bij de klant als bij de klant van de klant. Wij hoefden het alleen maar te vangen, vast te leggen, te verbeelden. Goeie branding legt de ziel van een organisatie bloot en die van UNO mag door iedereen gezien worden. Samen zijn de adviseurs van UNO goed voor 250 jaar ondernemerschap. En nog veel meer mensenkennis. En daar hebben we een fractie van gevangen in woord en beeld. Pure storytelling, met aandacht voor ondernemers.

Het ontwerp van de website voor Uno in verschillende formaten, van Macbook toto iPhone.
Een foto van een ondernemer als onderdeel van de branding voor Uno.

Dit wil jij toch ook?

Pijl
Neem contact op