Nieuws

VDH Products kiest voor RTRN als design partner

VDH Products is een wereldspeler op het gebied van mechanische en elektronische instrumenten voor het meten van temperatuur, druk en relatieve luchtvochtigheid. Al ruim 40 jaar zijn zij de eerste keus voor vele sectoren wereldwijd. Niet voor niets doen zij geen concessies aan kwaliteit betrouwbaarheid en duurzaamheid.

VDH Products staat bekend om het innovatieve karakter en de betrouwbaarheid van haar oplossingen gecombineerd met de hoge kwaliteit van haar producten. Niet voor niets zijn zij de eerste keus in vele branches die controle systemen toepassen in hun bedrijfsvoering. VDH Products dankt haar leidende positie aan innovatie en kwaliteitsverbetering. Om die reden streven ze continu naar de doorontwikkeling van hun producten en daarom zijn wij trots dat ze voor ons hebben gekozen om hen hierbij op het gebied van design te ondersteunen.

Vanuit het basisprincipe dat de functie van design is om design te laten functioneren zijn wij gevraagd om om de diverse user interfaces uit te pluizen en daar waar nodig te verbeteren, zowel qua User Experience (UX) als Interface design (UI). De samenwerking met VDH Products sluit volledig aan bij de wijze waarop wij design toepassen: context analyse, framing, oplossing schetsen, modelleren en prototypen, testen en evalueren. Met onze designers aan de voorkant houden we korte lijnen en open communicatie met de klant. Zo komen we bewust vaak bij elkaar over de vloer en profiteren we maximaal van elkaars expertise.

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.