Read

Remote samenwerken heeft een Upside.

Remote. Populair woord wel. Echt zo’n begrip dat zich de laatste jaren in onze vocabulaire heeft gevestigd. Remote is Engels voor afgelegen, ver weg van je basis. Zoals Groningen voor de rest van Nederland, al vinden wij dat een kwestie van perspectief. Remote wordt veel gebruikt in combinatie met werken. Geen functie elders, maar gewoon elders. Remote werken doe je thuis. Of globetrottend. Of vanaf je Spaanse adres omdat je partner eindelijk haar B&B-droom heeft waargemaakt. Remote is waar dan ook, maar in ieder geval niet met z’n allen op kantoor.

Opvallend veel techies die remote werken, maar ook de minder tech-savvy sectoren zijn overstag. Door corona weliswaar, maar toch. Want organisaties die twee jaar hadden uitgetrokken voor het realiseren van flexibele werkplekken hadden het in twee weken voor elkaar dat iedereen thuis kon werken! Hadden wij met onze beperkte omvang en flexibele geest geen last van natuurlijk. Vooral ook omdat we weten wat het is om remote te werken. Dat wil zeggen, om remote samen te werken met onze eigen tech gigant uit het ontiegelijk remote gesitueerde Amsterdam!

Mag ik u voorstellen aan Upside, hét internetbureau voor al uw doeltreffende online strategie en kick-ass WordPress producties 👏👏👏 Geweldige gozers. Heerlijk om mee samen te werken. Fantastische projecten gedraaid samen. Talloze klanten blij gemaakt met elkaar… zonder elkaar ooit in het echt ontmoet te hebben 😄

Dat klinkt misschien gek, maar is het niet. Althans, dat vinden wij. Wij zijn namelijk een creative agency. Creativiteit is ons domein. Daar zitten we op. Het is een doorlopend proces van nieuwsgierig zijn, invreten, verbanden leggen, ideeën opdoen, balletjes opgooien, darlings killen, scheppen en de dag plukken. Zo bouwen we nieuwe merken en laten we bestaande herleven. Met consult, concept en creatie, wat leidt tot good design, wat leidt tot transformatie, wat weer bijdraagt aan ontwikkeling. Wij ondersteunen onze klanten in hun ambitie en helpen ze bij de transformatie in een uitzonderlijke organisatie. Wij laten onze klanten er op hun best uitzien, van de visuele identiteit tot en met de middelen om hun publiek te verleiden. Alles doordacht, alles vanuit de gedachte dat branding veel meer is dan design en design veel meer dan een mooi plaatje. Design communiceert, interacteert, inspireert en converteert; good design is good business.

Maar we kunnen niet alles, dus dan is het heel fijn als je partners hebt die complementair zijn. Bijvoorbeeld partners die onze designs omzetten in code en naar het web brengen. Partners die net zo begeistert zijn als wij, net zo lekker in de wedstrijd zitten en leveren als de shit real wordt. Partners zoals Upside. Zij zijn onze nerds with benefits, onze bootstrappers die je om een boodschap kunt sturen, onze front-end defenders! Het schoolvoorbeeld van een full remote samenwerking waar wij blij van worden, waar onze klanten blij van worden, waar wij weer blij van worden. Het succes zit ‘m vooral in de afstemming. Tools als Sketch, Figma en Slack verkleinen de afstand in praktische zin. En de onderlinge chemie doet de rest.

Oftewel, goede samenwerking is niet vanzelfsprekend en fijne partners moet je koesteren. Ook al zitten ze in zo’n uithoek als Amsterdam 😉

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.