Read

Recap 2022

Na de afgelopen flutjaren waarin niks mocht of kon voelde 2022 eindelijk weer als vanouds. Het eerste echte post-coronajaar (soort van), met quality time op kantoor en live ontmoetingen met en bij klanten.

“O, dus zo zie je er in het echt uit! – Ehm, ja sorry” 😅

Wat een jaar was dit! Alles kon weer en wat hebben we genoten! We wonnen pitches (bedankt Veiligheidsregio Groningen en Groninger Archieven) en bureauselecties (bedankt Telecom Service Groep en Nexler). We verzonnen nieuwe merknamen en gaven vorm aan merken, nieuw en bestaand. En nog mooier, we gaven vorm aan change (big thank you The Alpha Men).

En natuurlijk waren we getuige van ontluikende talenten, in ons eigen clubje, maar ook van de mensen om ons heen. Want wie wist van het schrijftalent van Ron van Upside? Wij wisten niet eens dat die man een pen had überhaupt 😄 Ach ja, speaking of friends from Amsterdam: het biertje met Alex en Ronald van Charco & Dique smaakte extra lekker na elkaar ruim twee jaar (!) niet te hebben gezien.

Net zo memorabel waren de fotoshoots met Ewoud en filmopnames met Daan van Re-Blak. We hadden de tent vol met Open Agency Night en onze Marit zag haar design voor Start-up Weekend eindelijk in het echie in plaats van op het scherm.

Kortom: het was een topjaar 🔝

Bedankt iedereen! Tot volgend jaar!

Team RTRN

Klaar voor verandering?

Geef ons een belletje.